Moderne klassieker

Leica M7 HermèsLeica heeft een van hun klassieke camera’s in een modern jasje gestoken en deze gelanceerd onder de naam Leica M7. Het betreft een gelimiteerde Hermès versie, van 100 stuks die ongeveer 8550 Britse Pond moet kosten. Prijzig voor zo’n ‘old fashioned’ toestelletje, maar het is wel een ontzettende eyecatcher. Je betaald eigenlijk voornamelijk voor de merknaam: Leica staat al meer dan tachtig jaar aan de top wat betreft camera-expertise. En het is natuurlijk simpelweg een collectors item. Aangezien er maar honderd stuks in omloop zijn, moet je er dus zeker snel bij zijn. Met dit toestel op je buik hangend, maak je zelfs als ubertoerist nog de blits.

Lees ook:  Comeback van de GIF
Categories Design Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Moderne klassieker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *