Met Viktor en Rolf in sprookjessferen

vr20de20bijenkorf20sprookjesboekSinds woensdag 2 december is er een exclusieve Viktor en Rolf collectie in de Bijenkorf te koop; kerstkaarten, handschoenen, tafellakens en vele andere dingen in sprookjesachtige sferen zijn er verkrijgbaar.

Zondag 6 december waren Viktor en Rolf zelf aanwezig in de Bijenkorf te Amsterdam om aansluitend op het sprookjesthema, hun sprookjesboek te signeren. Het boek schijnt een spontaan idee te zijn geweest. Het bestaat namelijk uit een verzameling verhalen die Viktor en Rolf elkaar de afgelopen jaren schreven bij wijze van de afleiding van de stress. Voor 19,95 heb je deze musthave al in huis… of onder de kerstboom!

Lees ook:  Moderne klassieker
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Met Viktor en Rolf in sprookjessferen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *