Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Met Viktor en Rolf in sprookjessferen

vr20de20bijenkorf20sprookjesboekSinds woensdag 2 december is er een exclusieve Viktor en Rolf collectie in de Bijenkorf te koop; kerstkaarten, handschoenen, tafellakens en vele andere dingen in sprookjesachtige sferen zijn er verkrijgbaar.

Zondag 6 december waren Viktor en Rolf zelf aanwezig in de Bijenkorf te Amsterdam om aansluitend op het sprookjesthema, hun sprookjesboek te signeren. Het boek schijnt een spontaan idee te zijn geweest. Het bestaat namelijk uit een verzameling verhalen die Viktor en Rolf elkaar de afgelopen jaren schreven bij wijze van de afleiding van de stress. Voor 19,95 heb je deze musthave al in huis… of onder de kerstboom!

Categories Design

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Met Viktor en Rolf in sprookjessferen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *