Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maanglobes en heel veel meer

Op zoek naar een origineel cadeau? Doe eens een maanglobe cadeau! Ik zou er wel een willen hebben in ieder geval. Deze globe spotte ik op de ontzettend leuke en originele blog I’m revolting. Er wordt geblogd over van alles en nog wat. Zo kan je in het menu kiezen uit de volgende categorieen: Art, Icons, Ideas, Outfits, Place, Things, Violence. Genoeg om altijd wel iets leuks te lezen, want er worden ook nog eens actief nieuwe berichten geplaatst.

MaanglobeSoms gaan de blogs misschien over iets te arty dingen, maar de vele foto’s die er telkens bij zijn geplaatst maken het een erg inspirerend en interessant geheel. Heerlijk je ogen uitkijken dus!

Categories Design

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Maanglobes en heel veel meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *