Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Lara Stone voor Louis Vuitton

Lara Stone Louis Vuitton CampagneHet succesvolle Nederlandse model Lara Stone gaat Madonna vervangen in de reclamecampagne van Louis Vuitton. Na twee jaar het boegbeeld van Vuitton te zijn geweest, is nu Lara Stone te zien in een erg geslaagde lentecampagne van het modehuis. Het gaat Lara Stone sowieso erg voor de wind, want bij Chanel zorgde ze al eerder voor een frisse wind en modebijbel Vogue is helemaal weg van haar.

Dat Madonna ‘afgeserveerd’ wordt door Vuitton is een goede keuze naar mijn idee. De trend om weer echte modellen in te zetten voor grote modecampagnes moedig ik erg aan. Van de ‘celebrities’ die de laatste jaren steeds meer de overhand kregen in de campagnes was ik geen voorstander. Gelukkig veroveren (veelal Nederlandse) modellen weer alle covers en campagnes momenteel. Denk Mirte Maas, Nimue Smit en Lisanne de Jong. En natuurlijk Lara Stone. Ik zou tekenen voor net zo’n verleidelijk spleetje tussen mijn tanden zoals zij dat heeft…

Categories Fashion

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Lara Stone voor Louis Vuitton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *