Lara Stone voor Louis Vuitton

Lara Stone Louis Vuitton CampagneHet succesvolle Nederlandse model Lara Stone gaat Madonna vervangen in de reclamecampagne van Louis Vuitton. Na twee jaar het boegbeeld van Vuitton te zijn geweest, is nu Lara Stone te zien in een erg geslaagde lentecampagne van het modehuis. Het gaat Lara Stone sowieso erg voor de wind, want bij Chanel zorgde ze al eerder voor een frisse wind en modebijbel Vogue is helemaal weg van haar.

Dat Madonna ‘afgeserveerd’ wordt door Vuitton is een goede keuze naar mijn idee. De trend om weer echte modellen in te zetten voor grote modecampagnes moedig ik erg aan. Van de ‘celebrities’ die de laatste jaren steeds meer de overhand kregen in de campagnes was ik geen voorstander. Gelukkig veroveren (veelal Nederlandse) modellen weer alle covers en campagnes momenteel. Denk Mirte Maas, Nimue Smit en Lisanne de Jong. En natuurlijk Lara Stone. Ik zou tekenen voor net zo’n verleidelijk spleetje tussen mijn tanden zoals zij dat heeft…

Lees ook:  Win DVD Diana Vreeland: The Eye Has To Travel
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Lara Stone voor Louis Vuitton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *