David Downton, fashion illustrator

Vogue Australie september 2009De Australische Vogue bracht afgelopen september een issue uit met vier verschillende covers van Cate Blanchett. Allen waren geïllustreerd door David Downton. Van de stijl van deze Downton was ik nogal onder de indruk, wat er voor zorgde dat ik benieuwd werd naar ander werk van hem.

De illustraties die ik vond op zijn persoonlijke website www.daviddownton.com waren ook allemaal erg hoogwaardig en stijlvol. Met name de filmposters die hij ontwierp voor vier oude films van Max Ophuls zijn zeker de moeite van het bekijken waard!

Lees ook:  Van overhemd tot boxershort
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “David Downton, fashion illustrator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *