Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Creatieve concepten van de ‘KB’

De KunstBrigade is een creatief bedrijf dat gespecialiseerd is in gebruik van (toegepaste) fotografie en beeld op groot formaat“, zo staat te lezen op de website van de KunsBrigade. Zo kan je in een setting als ‘Het Laatste Avondmaal’ je hele familie laten vastleggen. Dus als je gezegend bent met een familie die elkaar niet de hersens inslaat is het een superorgineel idee om de KunstBrigade de hele groep vast te leggen in deze setting. De foto zit vol verborgen symbolen; zo staat mama die het vlees snijdt voor haar moederlijke rol binnen de familie. Omdat de foto in kleine groepjes wordt gemaakt blijft het voor de hoofdpersonen een verassing (vanaf € 7000).Het Laatste Avondmaal

Categories Design

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Creatieve concepten van de ‘KB’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *