Dezer Family - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Getest: Deezer Family, één abonnement voor het hele gezin

Wellicht herkenbaar: je hebt een abonnement op een muziek streamingdienst, maar net op het moment dat je in de auto naar een afspraak jouw muziek wilt gaan luisteren, besluit je vriend(in) die thuis aan het werken is gebruik te maken van jouw profiel. Resultaat is een ‘gevecht’ om muziek. Heb je ook nog kinderen die van jouw abonnement gebruik maken, dan wordt het helemaal onhandig…. De muziek streamingdienst Deezer biedt speciaal hiervoor sinds enige tijd een familieabonnement aan (Deezer Family) naast het reguliere abonnement dat je kan afnemen.

Klinkt heel slim bedacht! Is het dat ook echt in de praktijk? Dat mochten wij (wat graag) testen. Met het familieabonnement kan je tot 6 verschillende profielen beheren. Maar ook kids-only profielen instellen, switchen tussen profielen en voor elk profiel aparte aanbevelingen ontvangen. Wij zijn thuis met 4 personen, nu zijn de kids nog wel erg klein, dus voor hun maken we samen één profiel aan. Zodoende kunnen we switchen tussen drie verschillende profielen op mijn account. Elk profiel kan je helemaal inrichten naar eigen smaak. Het kids-only profiel is ook erg handig, want switch je dat aan, dan krijg je gelijk een heel overzicht van heel veel kids muziek. Van Disney tot aan K3 en Justin Bieber. Selecteer je een afspeellijst of artiest, dan krijg je ook gelijk fijne suggesties. Mooi is dat zo Bob Dylan niet meer mixt met Dikkertje Dap in jouw afspeellijst.

Dezer Family - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wat wellicht daarnaast de grootste plus is van het gezinsabonnement van Deezer is dat de navigatie overzichtelijk blijft, ondanks de verschillende profielen waar tussen je kan switchen. Sowieso moet ik persoonlijk zeggen dat ik het aanbod en de variatie in afspeellijsten verrassender vind dan bij ‘concullega’ Spotify. Ook de app op je telefoon werkt handig en snel. De kosten zijn ook te overzien: een Deezer Family abonnement kost je €14,99 per maand en neemt gelijk heel wat muzikale gezinsirritaties weg….

Klinkt bovenstaande letterlijk als muziek in je oren? Dat is mooi, want we mogen een Deezer Family abonnement voor 3 maanden (twv €45,-) weggeven! Laat daarvoor een reactie achter hier op de website, Instagram of Facebook.

Dezer Family - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Entertainment Kids

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Getest: Deezer Family, één abonnement voor het hele gezin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *