Vinoos - Abonnement op wijn - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een maandabonnement op wijn

Alles kan op abonnement tegenwoordig. Je avondeten, kleding, gezonde drankjes, noem het maar op. Zo ook wijn. Bij het recent gelanceerde VINOOS betaal je namelijk 39 Euro per maand en daarvoor krijg je maandelijks een wijnbox met ‘een nieuw wijn avontuur’ thuisbezorgd, zoals ze het zelf zo mooi zeggen op hun website.

Elke wijnbox bestaat uit vier nieuwe wijnen met uitgebreide wijnkaarten die je alles vertellen over de wijn. Je kan kiezen tussen een rode, witte of mix (2x wit, 2x rood) box. En mocht je een wijn heel erg lekker vinden, dan kan je deze via de webshop nabestellen. Extra fijn: met ledenkorting.

Vinoos - Abonnement op wijn - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Vinoos - Abonnement op wijn - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Dat klinkt allemaal hartstikke goed en vooral lekker. We besluiten de mixbox te proberen. Want dat kan, één box uitproberen. Vind je het toch niets, dan zit je nergens aan vast. Ga je voor een abonnenemt dan zit je overigens ook nergens aan vast. Je kan VINOOS namelijk pauzeren, wijzigen of stoppen wanneer jij dat wilt. Wel zo handig.

We krijgen een bruin gekleurde doos thuisbezorgd waarin de 4 wijnen mooi naast elkaar liggen tentoongesteld. Elke wijn is vergezeld van een wijnkaart, waarop meer staat over de smaak van de specifieke wijn, wat je bij de wijn kunt eten en je maakt ook kennis met de wijnboeren. Wij maken kennis met een Italiaanse Chardonnay (Scaia), een Zuid-Afrikaanse Chenin Blanc (Simonsig), een Portugese Alfrocheiro (Cabriz Tinto) en een Spaanse Tempranillo (Barón de Ley). Het is leuk de wetenswaardigheden van de wijn te leren kennen en sowieso een keer eens een andere wijn dan dat je normaal voor thuis koopt en proeft. Met name de Portugese wijn valt bij ons in de smaak.

Vinoos - Abonnement op wijn - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Vinoos - Abonnement op wijn - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De 39 Euro per maand is het wat betreft wijnen dan ook zeker meer dan waard, stuk voor stuk bijzonder van smaak en exclusief. Het ligt er wel een beetje aan of je een wijndrinker bent of niet, aangaande de kosten. Koop je sowieso maandelijks minstens 4 flessen wijn, dan is een dergelijk abonnement zeker een aanrader. Je denkt letterlijk en figuurlijk buiten de (wijn)box op die manier. En als cadeau doet zo’n box het natuurlijk ook hartstikke goed. Cheers!

Categories Food

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

1 comment on “Een maandabonnement op wijn

  1. Wat gaaf dat zoiets bestaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *