Claiming - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Nooit meer stress als je vlucht vertraagd, overboekt of geannuleerd is!

Niets vervelender dan dat je je weken, zo niet maanden, verheugd hebt op die leuke vakantie en dat je er op het vliegveld achter komt dat je vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt is. Een flinke domper op de vakantievreugde. Plus dat het een hoop gedoe oplevert met een nieuwe vlucht regelen en een vergoeding krijgen voor de ‘schade’.

Claim&GO
Precies om die reden, bedacht de Nederlander Alexander (jurist van origine) een aantal jaren geleden het concept voor Claimingo. Samen met ondernemer Timothy besloot hij de Nederlandse claimmarkt op te gaan met een compleet nieuw businessmodel: Claim&GO. In het kort: de claim van reizigers wordt afgekocht voor een vast bedrag. De reizigers krijgen snel hun geld en lopen daardoor geen risico, waardoor de kans groot is dat ze al tijdens hun vakantie kunnen genieten van de compensatie.

Claiming - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Tweeledige werking
Veel mensen weten namelijk niet wat hun rechten zijn als een vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt is. Zo heb je recht op een vergoeding als je vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt is en kan je je vergoeding claimen tot twee jaar terug. Maar het concept werkt tweeledig, want niet alleen voor de consument is het handig. Ook de luchtvaartmaatschappijen kunnen er namelijk voordeel van hebben. Zij zijn immers vaak veel tijd kwijt met het verwerken van individuele claims. Dien je een claim in bij Claimingo dan zorgen zij voor een keurig pakketje met alle benodigde documenten. Binnen één week is daardoor je vergoeding vaak al geregeld!

Toffe actie
Enthousiast geworden? Dan loopt er wellicht een mooie actie voor je via de website van Claimingo. Mensen die tussen 1 juli en 30 september hun claim indienen (en als deze wordt goedgekeurd), maken namelijk kans op een weekend Rome. Ga voor alle info omtrent deze fijne actie naar deze pagina.

Categories Travel

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Nooit meer stress als je vlucht vertraagd, overboekt of geannuleerd is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *