Beach trend: de roundie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Beach trend: de roundie

De beach hype van deze zomer al gespot? De roundie is hét stranditem van het moment. Een rond strandlaken in heel veel leuke, opvallende prints en kleuren. Een trend die is komen overwaaien uit Australië. Wij selecteerden de leukste roundies voor je:

1) Oranje boven – Judson & Company

Beach trend: de roundie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Voor Paradijsvogels – Roundie Beach

Beach trend: de roundie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Gevalletje Geometrie – Pippah

Beach trend: de roundie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) Sappig als een watermeloen – Lost & Found Collection

Beach trend: de roundie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5) Tie dye – Swimweargalore

Beach trend: de roundie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

6) In exotische sferen – Les Antillaises

Beach trend: de roundie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

7) Black & White – The Beach People

Beach trend: de roundie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Credits foto header: Matt Johnson via The Beach People

Categories Tech Travel

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Beach trend: de roundie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *