Op de koffie - Atelier 10tien - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

OP DE KOFFIE bij Atelier 10tien [VIDEO]

We gaan op de koffie! En wel bij alle toffe initiatieven, bijzonder mensen, leuke hotspots die Nederland rijk is. Maar ook daarbuiten! Deze keer zijn we op de koffie geweest bij de jonge, creatieve Martina van Atelier 10tien.

De 25-jarige Martina Braas is de drijvende kracht achter het net geopende Atelier 10tien (10tien is de nickname van Martina). In het Atelier draait het allemaal om tassen en niet zomaar tassen, Martina ontwerpt en maakt ze grotendeels allemaal zelf. Er zijn twee collecties te vinden: 10tien en atelier 10tien. De tassen van 10tien ontwerpt Martina zelf en laat ze produceren in Ethiopië tegen een midden segment prijs. De tassen van atelier 10tien ontwerpt én vervaardigt ze zelf en zitten daardoor in een wat hoger segment. Gelijke deler is dat alle tassen uniek, stijlvol en functioneel zijn. Laat je dus vooral onderdompelen in de fijne tassenwereld van dit Atelier aan de Blauwburgwal nummer 18 te Amsterdam.

Koffie-tip
Elke aflevering van OP DE KOFFIE krijgen we ook een tip waar we ook eens langs zouden moeten gaan voor een koffie. Martina’s tip? Restaurant Wolf Atelier te Amsterdam. 

Categories Coffee Design

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

1 comment on “OP DE KOFFIE bij Atelier 10tien [VIDEO]

  1. Martine J.M. Kemp

    Hallo Martina, mijn vriendin kreeg voor haar verjaardag een zwarte 10tien tas de Lielit……..ze stuurde mij een app met foto en dacht dit is ook wat voor jou. Ben direct naar je website gaan kijken en lees alles over Atelier 10tien en hoe je bedrijf tot stand is gekomen waar je je nickname als merknaam gebruikt….ik heet Martine, en also Tien of 10tje als nickname……dus dit wordt ook mijn tas, de Kayla donkerbruin. Top en echt een gave mooie kwaliteitstas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *