Moederdag Cadeau Inspiratie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5 x cadeau inspiratie voor Moederdag

– Gadget cadeau
De Lenovo Yoga Tab 3 Pro is een handige entertainmenttablet waar je moeder al haar favo series op kan bekijken. Het leukste? Dat is de projector waarmee je je slaapkamer omtovert tot een thuisbioscoop.

Moederdag Cadeau Inspiratie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

– Spel cadeau
Kinderen leven in het nu. Ze hebben een rijke fantasie en creëren een boeiende belevingswereld waar je als ouder lang niet alles van meekrijgt. Wat gaat er nou eigenlijk écht in die hoofdjes om? En hoe kijken ze tegen jou als vader of moeder aan? Om meer over elkaar te weten te komen, lanceerde auteur Elma van Vliet het spel Vraag maar! Op de kaartjes staan vragen als: Wat is het leukste aan mijn moeder-zijn? Wat vind jij raar aan grote mensen? Wanneer zijn wij echt een goed team? Zo zorgt het spel voor persoonlijke gesprekken en brengt het interessante, hartverwarmende en grappige feiten over elkaar boven tafel.

Moederdag Cadeau Inspiratie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

– Sportief cadeau
Met de rugzakken uit de Thule Vea-lijn verander je in een handomdraai van businesswoman in fitmom of andersom natuurlijk. De tassen beschikken over diverse compartimenten om je sportspullen apart te bewaren van je werkspullen. Ideaal wanneer je voor of na het werk wilt sporten en op zoek bent naar een parktische maar tegelijkertijd stylish tas voor beide activiteiten.
Moederdag Cadeau Inspiratie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

– Persoonlijk cadeau
Voor Mama, een boekje over ons is een mooi en blijvend bedankje voor jouw moeder. Een persoonlijke bundeling van wat jullie samen hebben meegemaakt, waar jullie de slappe lach van krijgen en van welke films jullie niet kunnen kijken zonder te huilen. Om maar wat te noemen. Het leven van moeders en dochters is namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden en kent ontzettend veel aspecten.

Moederdag Cadeau Inspiratie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

– Culinair cadeau
Is je moeder een ster in de keuken? Daag haar dan eens extra uit door deze moleculair koken kit cadeau te doen. Deze “doe het zelf” kit bevat alle onderdelen om thuis aan de slag te gaan en familie en vrienden te verrassen met gerechten zoals balsamico kaviaar, chocolade spaghetti en schuim van citroen.

Moederdag Cadeau Inspiratie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Categories Events Tech

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “5 x cadeau inspiratie voor Moederdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *