4 x de mooiste bonenmalers voor de lekkerste koffie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4 x de mooiste bonenmalers voor de lekkerste koffie

1) Compacte bonenmaler van Bodum
Deze elektrische koffiemolen is naast compact ook heel betaalbaar (32 Euro). Door de transparante bovenkant van de molen kan je in de gaten houden hoe fijn de bonen worden gemalen. Heb je je bonen gemalen? Dan heb je hem zo opgeborgen in één van je keukenkastjes.

4 x de mooiste bonenmalers voor de lekkerste koffie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Handmatige bonenmaler van Hario
Een bonenmaler die ideaal is voor 1 of 2 personen. Hij heeft een instelbare maalgraad en is daardoor geschikt voor espresso, cafetière, filterkoffie en French Press. Door het formaat en doordat geen electriciteit nodig is, is deze maler perfect voor kampeervakantie.

4 x de mooiste bonenmalers voor de lekkerste koffie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Professionele bonenmaler van Ascaso
Ga je voor professioneel en degelijk, dan heb je met deze koffiemolen de juiste in handen. Alle soorten malingen kan je instellen. Je moet wel wat ruimte op je aanrecht hebben, want het is wel een eyecatcher. Overigens moet je ook wat ruimte in je portemonnee hebben, want met 299 Euro is het geen goedkope koffie-gadget.

4 x de mooiste bonenmalers voor de lekkerste koffie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) Vintage bonenmaler van La Cafetière
Voor degene die houden van een vleugje nostalgie in hun keuken, zie hier de La Cafetière Koffiemolen. En hij ziet er niet alleen nostalgisch uit maar werkt ook op de manier zoals men dat vroeger deed.

4 x de mooiste bonenmalers voor de lekkerste koffie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Coffee Tech

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “4 x de mooiste bonenmalers voor de lekkerste koffie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *