Oranje gadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5 x Gadgets met een (koninklijk) oranje tintje

1) Oranje kaasmes
Hollandscher kan haast niet. Met deze handige oranje-gekleure ‘slicer‘ kan je heel handig plakken kaas afsnijden. Verstelbaar in drie verschillende diktes.

Oranje gadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Oranje ‘haarvanger’
Erger jij je ook altijd groen en geel aan verstoptje afvoerputjes in je douche of bad? Vol haren van je huisgenoten (nooit van jezelf natuurlijk…). Dan is deze ‘hair-catcher‘ een musthave. Stop het in je afvoerput en je kan de haren eenvoudig verwijderen.

Oranje gadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Oranje babyvoeding-dispenser
Wat een uitvinding! De Squirt Baby Food Dispensing Spoon is een super-handige lepel waar ook gelijk een dispenser aan vast zit waar het babyvoedsel in zit. Knijp in de dispenser en de lepel vult zich weer met eten. Werkt ideaal tegen knoeien.

Oranje gadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Oranje gadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) Oranje eekhoorn thee-dispenser
Een eekhoorn en theehouder in-één. Wat wil je nog meer… Deze grappige theehouder in de vorm van een oranje eekhoorn vul je met je lievelingsthee, hang hem aan de zijkant van je glas en zijn staart doet de rest van het werk.

Oranje gadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5) Oranje toaster-en-koffiezetapparaat-in-één
Toast met een goede kop koffie in de ochtend; hoeveel mensen beginnen er zo niet hun dag. En het liefst ook nog een beetje snel gemaakt, want we hebben immers haast zo net uit bed. Ideaal is dit apparaat dan ook, waarmee je beide tegelijkertijd kan klaarmaken.

Oranje gadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Featured Food Tech

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “5 x Gadgets met een (koninklijk) oranje tintje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *