Paas-bestemmingen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

10 x populairste paas-bestemmingen

Het Paasweekend is voor velen het uitgelezen moment om even lekker een lang weekend weg te gaan. Maar waar ga je heen? Welke bestemmingen zijn het meest populair? Uit onderzoek doorΒ Expedia blijkt dat Londen de meest populaire vakantiebestemming onder Nederlanders gedurende het aankomende paasweekend is.

Maar de rest van Europa doet het ook goed. Naast Londen staan ook Rome, Barcelona en Amsterdam in de top 5 favoriete bestemmingen. Opvallend is dat Nederlanders graag in Europa blijven: New York is namelijk de enige niet-Europese bestemming in de top 10. Nieuwkomers in het lijstje zijn het Valencia, Lissabon en Ibiza.

De top 10 lijst met favoriete Paasbestemmingen van Nederlanders ziet er als volgt uit:

1) Londen
2) Rome
3) New York
4) Barcelona
5) Amsterdam
6) Berlijn
7) Valencia
8) Lissabon
9) Ibiza
10) Parijs

Wat doe jij met Pasen? Ga je naar een van bovenstaande bestemmingen of zit je lekker thuis met de familie aan het Paasontbijt?

Categories Travel

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “10 x populairste paas-bestemmingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *