Vakantie creditcard - 5 tips - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Veilig betalen in het buitenland, 5 tips:

Als je op vakantie gaat naar het buitenland dan is een creditcard waarschijnlijk het meest geaccepteerde betalingsmiddel. Daarnaast is het ook nog eens een veilig manier van betalen. Maar het is zeker handig om op een aantal dingen te letten. Daarom 5 tips voor veilig betalen met je creditcard in het buitenland:

1) Controleer voordat je weg gaat je limiet en vervaldatum. Niets vervelender dan een creditcard meenemen die niet (meer) geldig is. Een nieuwe kaart op tijd aanvragen is dus essentieel.

2) Beperk je creditcard-gebruik tot één kaart. Daardoor voorkom je dat je het overzicht van je uitgaven verliest.

3) Wees er bewust van dat er extra kosten aan het gebruik van een creditcard kunnen zitten. Denk hierbij onder andere aan transactiekosten.

4) Bewaar altijd alle bonnetjes van je betalingen. Zo kan je achteraf altijd checken of de afschrijvingen wel kloppen.

5) Neem voor de zekerheid ook altijd contant geld mee. Zo weet je echt zeker dat je nooit voor een onverwachte situatie komt te staan.

Categories Travel

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Veilig betalen in het buitenland, 5 tips:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *