Haar - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Trend gespot: kleur hinten in het haar

De warme dagen komen er langzamerhand aan en je bent toe aan een nieuwe look! De dikke truien verdwijnen naar de hoge planken in je kast en de t-shirts komen langzaam weer te voor schijn. Wij zeggen: daar hoort ook een nieuwe haarkleur bij!

Na weken, misschien zelfs maanden intense research op Pinterest ben je er eindelijk uit wat nou de perfecte kleur is voor jouw metamorfose. Best wel spannend natuurlijk en tenzij je veel ervaring hebt met zelf verven snappen wij het erg goed als je die job liever aan de professionals overlaat. Zij hebben nou eenmaal toegang tot een kappersgroothandel en werken met de beste producten en ervaring waar je U tegen zegt. Daarnaast kunnen zij jou het beste advies geven als het gaat om kleurbehoud. Want jammer genoeg blijft je kleur niet heel lang zitten wanneer je deze niet goed verzorgt. Zelf al vast research doen naar welke merken, kleuren en verzorgingsproducten er zijn? Kijk dan hier.

Recent schreven we een artikel over de haartrends voor de lente van 2017 en kleur speelt in die categorie een grote rol. Eerder hadden we het over de kleurtrend “blorange” en hoe roodtinten in het algemeen lijken terug te komen. Maar er is ons nog iets opgevallen op het gebied van haarkleur: subtiele kleur hinten. Perfect voor iedereen die het liefste aan de slag zou gaan met popping colors maar het toch niet zo goed durft, om wat voor reden dan ook.

Onze favorieten van dit moment zijn toch wel de kleine hints paar of roze, maar het leuke aan deze look is dat je helemaal zelf kunt bepalen voor welke kleur je gaat. Als je het eindresultaat zo natuurlijk mogelijk wilt houden hebben we nog wel één tip voor je: ga voor een kleur die qua toon en warmte niet te veel afwijkt van je eigen kleur. Zo creëer je lichte nuances en rock je toch een nieuwe look.

Categories Body & Health Fashion

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Trend gespot: kleur hinten in het haar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *