Samsung Galaxy S8 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Om naar uit te kijken: de lancering van de Samsung Galaxy S8

In april komt de nieuwste Samsung Galaxy S8 en S8+ uit. Iets later dan de bedoeling, maar het ‘wachten’ waarschijnlijk meer dan waard, als we de geruchten en verwachtingen die nu al de ronde doen mogen geloven. We zetten de meest in het oog springende geruchten voor je op een rij:

– Beeldscherm
Het schijnt zo te zijn dat het zogenaamde Super Amoled beeldscherm van de Galaxy S8 een resolutie van 2960 x 1440 krijgt. Dat is meer dan Quad-HD, de high definition resolutie hiervan is 4x de resolutie van 720p. Kortom: meer dan scherp video’s en foto’s bekijken!

– Gebogen en rond design
De modellen die Samsung gaat presenteren over een maand zijn waarschijnlijk twee S8 modellen: een grote variant met 6,2 inch beeldscherm en daarnaast een kleinere variant, waarbij het beeldscherm 5.8 inch meet. Daarnaast zou het toestel ronde hoeken, gebogen zijkanten en een gebogen onder- en bovenkant hebben. Wat vergelijkbaar is met de Samsung Edge-variant.

– Geen homeknop
Naar verwachting zal het scherm van de S8 bijna de hele voorkant van het toestel in beslag nemen. Daarnaast wordt gezegd dat de homeknop op de voorkant zal verdwijnen. Tegelijkertijd wordt de vingerafdrukscanner verplaatst naar de achterkant. Een flinke hussel van de praktische knoppen op het toestel dus.

– Camera
Het gerucht gaat dat de camera van de Galaxy S8 een 16, 20 of zelfs een 30 megapixel-camera krijgt. En net als bij de iPhone 7 Plus zou er sprake zijn van een extra camera! Dat wordt nog meer foto’s en selfies maken dan je al deed.

– Snelheid
Last but not least wordt gezegd dat de S8 de snelste smartphone ooit wordt. De Exynos 9985-processor is namelijk bijna dubbel zo snel als de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge. En dat is fijn, want niets zo vervelend als een (te) traag werkende telefoon.

Net als wij nog benieuwder geworden naar de lancering van de S8 van Samsung na het lezen van bovenstaande verwachtingen? Voor ons kan die maand april niet snel genoeg beginnen….

Categories Tech

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Om naar uit te kijken: de lancering van de Samsung Galaxy S8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *