Valentijn Gift Guide - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Valentijn Gift Guide

Wat te geven aan je lief of je beste vriend of vriendin op dé dag van de liefde? Wij maakten een kleine selectie van (last-minute) Valentijn-cadeaus:

1) Time To Kiss
Een horloge doet het altijd goed. En ga je voor het Nederlandse horlogemerk Rosefield dan zit je helemaal gebakken met Valentijn. Het merk heeft dit jaar voor Valentijn namelijk de krachten gebundeldmet beautymerk Maybelline New York onder de toepasselijke noemer #TimeToKiss. Verwen je geliefde met een Rosefield horloge en je ontvangt er gratis de rose-tinted Maybelline New York Inti-Matte lippenstift bij!

2) Wijn-avondje met je lief of vriend(inn)en
Ook een goede fles wijn blijft een top-cadeau. Maar kies wel de juiste wijn bij de juiste persoon. En duurkoop wil niet altijd per se een goede koop zeggen. Niet iedereen is gek van een Merlot bijvoorbeeld en de ene Chardonnay is de andere niet. Heb je een wijn met zorg uitgekozen? Dan beleef je honderd procent zeker een topavon met je lief of vriend(inn)en met Valentijn.

Valentijn Gift Guide - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Geef jezelf cadeau!
Schuilt in jou de ultieme romanticus? Of levert Valentijnsdag juist enorme (keuze)stress op? Bol.com helpt je om jouw valentijn op een wel heel bijzondere manier in te pakken. Je kunt jezelf dit jaar namelijk cadeau geven met #PakjeLiefde. Een speciale doos waarin je jezelf kunt verpakken als het meest persoonlijke valentijnscadeau ooit. Dit #PakjeLiefde kan je vanaf nu bij aankoop van een valentijnsgeschenk uit de speciale valentijnswinkel gratis bestellen. En handig: voor de vergeetachtige romanticus of late beslisser is er de mogelijkheid om jouw valentijnscadeau op Valentijnsdag zelf nog voor 12.00 uur te bestellen. Het wordt dan nog dezelfde avond afgeleverd!

Valentijn Gift Guide - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Meer Valentijn-gift-inspiratie nodig? Ga dan eens naar Milledoni.nl waar je heel veel meer originele cadeau-ideeën kan vinden!

Categories Tech

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Valentijn Gift Guide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *