Schrootstrijd - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Schrootstrijd: Verrassend en vernieuwend uitje

Gaat je beste vriend binnenkort trouwen of ben je nog op zoek naar een leuk bedrijfsuitje samen met je collega’s? Laat een onvergetelijke indruk achter door je vrienden of collega’s te verrassen met een bezoekje aan Schrootstrijd. Na de standaard Escaperooms en kroegentochten die bezocht worden tijdens een vrijgezellenfeestje en/of teambuilding activiteit, is Schrootstrijd eigenlijk vrij uniek en vernieuwend.

Schrootstrijd als bedrijfsuitje
Het concept van Schrootstrijd is afkomstig van het tv-programma Scrapheap Challenge, waarin door verschillende teams met allerlei onlogische, losse onderdelen een technisch, werkende creatie moet worden gemaakt. Schrootstrijd bevindt zich in Dieren op de Veluwe. Op een groot terrein ligt een heleboel schroot, waarmee je zo snel mogelijk een goede schrootmobiel moet bouwen. De groep collega’s kan worden opgesplitst in twee teams of je strijdt tegen een team dat werkzaam is bij een ander bedrijf. Het is aan elk team de taak om met hun eigen schrootmobiel sneller te zijn dan de schrootmobiel van het andere team. Deze activiteit vergt samenwerking en enorme creativiteit van iedereen. Enig technisch inzicht mag natuurlijk ook niet ontbreken, als je een schrootmobiel in elkaar moet zetten die daadwerkelijk rijdt en werkt. De juiste technische coaching wordt, indien nodig, uiteraard ook gegeven door de medewerkers van Schrootstrijd tijdens de wedstrijd. Vooral bij het laswerk kan goede coaching nodig zijn. Op deze manier krijgen al je collega’s de mogelijkheid hun individuele goede eigenschappen in te zetten voor het gezamenlijk bereiken van een verbluffend eindresultaat. Winnen dus!

Schrootstrijd - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Schrootstrijd tijdens je vrijgezellenfeest
Laat de strippers maar lekker thuis, want eigenlijk is Schrootstrijd een veel leuker, actiever uitje voor je vriendengroep. Lekker technisch bezig zijn met een stel hardwerkende mannen om je strijdwagen voor de bruid en bruidegom binnen een bepaalde tijd af te hebben, is natuurlijk de ultieme uitdaging als je wordt opgesplitst in verschillende teams! Mannen die hard aan het werk zijn, moeten uiteraard ook de nodige energie binnen krijgen om door te kunnen stampen. Om die reden kan je bij Schrootstrijd een lekkere lunch of hapjes en drankjes tijdens het vrijgezellenfeest bestellen. Aan het eind van de dag is er zelfs de mogelijkheid om een compleet buffet te bestellen, zodat iedereen gezamenlijk de laatste dag als vrijgezel van de aanstaande bruidegom kan vieren en op een waardige manier afsluiten. Tijdens zo’n dag vol actie gebeurt er altijd van alles, waar je ongetwijfeld nog met veel plezier aan zal terugdenken.

Schrootstrijd - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Tech

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Schrootstrijd: Verrassend en vernieuwend uitje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *