Kinderkleding trends voor 2017

Niet alleen voor volwassenen zien we natuurlijk elk seizoen nieuwe trends voorbijkomen, datzelfde geldt voor de kids. Op kinderkleding gebied gebeurt er ook elk jaar weer van alles. Wij spotten de volgende trends voor 2017:

1) Jogjeans
Een combinatie van een jogging en een jeans. Oftewel: een broek met een denim look en de zachtheid van sweatstof. Ideaal om lekker comfortabel in te spelen!

2) Vlindermouwen
Deze trend zien we natuurlijk vooral bij de meisjes. Een shirt die strak van onder zit en lekker los van boven met zwierende mouwen, als een vlinder…

3) Vintage slogans
Een “volwassen shirt” maar dan in een klein maatje. De vintage look zorgt voor een stoere look bij je kleine (denk aan de oude Levi’s slogans bijvoorbeeld). Leuk gecombineerd met bovenstaande jogjeans!

4) Olijfgroen
Olijfgroen zien we heel veel terug als basiskleur naast zwart. Een warme kleur, die het zowel in de winter als in de zomer perfect doet.

5) All-over prints
Deze trend zagen we vorig jaar ook al, maar zet nog even voort. Broeken en shirts met dezelfde print. Wil je het echt doortrekken dan koop je er zelfs een paar sokken bij in een zelfde dessin.

Categories Kids

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Kinderkleding trends voor 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *