Festival bruiloft - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hoe maak je van je trouwdag een festival bruiloft?

Een beetje bruiloft is tegenwoordig een heus festival. Steeds meer aanstaande bruidsparen kiezen voor een een ongedwongen sfeer tijdens hun trouwdag in plaats van een strak georganiseerde dag waarop van alles moet en jezelf eigenlijk niet echt kan genieten. Maar hoe doe je dat nu? Zo’n relaxte bruiloft regelen? Wij geven tips!

– Uitnodigingen / Save the dates
Een goed begin is het halve werk wat betreft trouwkaarten drukken. Zorg dat de save the dates en invites op tijd de deur uit zijn. Om in festival-sferen te blijven geef je de uitnodigingen the look en feel van een festival poster (jnclusief ‘headlines’). Leuk is om ook festivaltickets bij de uitnodiging te doen.

– Outfit
Bij een festival bruiloft hoort natuurlijk een beetje een bohemian look. Ga op tijd op zoek naar die ene perfecte jurk en/of kostuum. Wacht niet tot het laatste moment, want vaak moeten er nog wat dingen vermaakt worden aan je outfit. Mooie exemplaren vind je bijvoorbeeld bij Stella York. Maak het geheel af met een bijpassend veldbloemenboeket.

– Food
Bij een echte festival bruiloft horen natuurlijk een aantal foodtrucks! Zorg dat je op tijd bent met het vastleggen van deze trucks. De meeste huwelijken zijn immers in de zomer, net als de echte festivals. Wil je jouw favo food op je feest hebben, dan zorg je dat je dit op tijd geregeld hebt.

– Aankleding / entertainment
Van hippe bedoeïentent tot aan de lampionnen en de band die ’s avonds jouw eigen liefdesfestival opleukt… Een perfect gelukte festival bruiloft zit hem in de details. Begin op tijd met het verzamelen van ideeën, spullen én het inschakelen van mensen. Een ceremoniemeester kan bergen verzetten wat betreft de finishing touch van je bruiloft.

Categories Tech

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Hoe maak je van je trouwdag een festival bruiloft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *