Amsterdams Spuitwater - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Amsterdams Spuitwater maakt van water drinken een feestje

Foto: Justin Nan

Hoe kan je van water drinken iets leuks en lekker en tegelijkertijd classy maken? Ari Hoekstra wist daar wel raad mee. Want sinds vorig jaar is hij eigenaar van De Nieuwe Amsterdamse Spuitwaterfabriek. In deze ‘fabriek’ wordt lokaal geproduceerd sodawater op een ambachtelijke manier gebotteld in de meest mooie vintage spuitwaterflessen (ook wel sifonflessen genoemd).

Het Amsterdams Spuitwater combineert de pure smaak van water met een aangename sprankeling, waardoor het een verfrissende en calorie-vrije dorstlesser is Γ©n natuurlijk een goed alternatief voor zoete frisdrankjes.

14079772_1200003696732406_5589093693976084731_n
Foto: Justin Nan

Niet alleen het water maakt het dat de Spuitwaterfabriek het bezoeken waard is. Het is namelijk gevestigd in een oud fietsenmakerspand waar prachtige antieke sodawatermachines staan, een limonadebar in zit en je kan er in de bijbehorende winkel ook allerlei vintage spullen kopen.

Amsterdams Spuitwater - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Foto: Justin Nan
Categories Food

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Amsterdams Spuitwater maakt van water drinken een feestje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *