Reisapps - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5x de leukste reisapps

In deze maanden net na december gaan we ons allemaal weer focussen op de zomer, met bijbehorende vakantie. Waar gaan we dit jaar nu weer heen? Hoeveel mag de vakantie kosten? Gaan we vliegen of met de auto? Allemaal vragen die nu weer opborrelen. En hoewel het de trend is om op digitale detox te gaan (even helemaal niet online), zijn er stiekem wel heel veel leuke reisapps die je vakantie net wat makkelijker/leuker kunnen maken.* Wij tippen er vijf:

1) Localscope
Naarstig op zoek naar een pinautomaat of een parkeerplek in een vreemde stad? Dan is deze app ideaal. Hiermee kan je namelijk in je directe omgeving naar van alles en nog wat zoeken met gebruik van GPS. Handig als je de taal van het land ook niet goed spreekt.

Reisapps - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) XE Currency
Gratis app die ook offline te gebruiken is. Super snelle manier om de wisselkoers te checken. Wil je het bedrag resetten? Dan hoef je alleen maar met je smartphone even te schudden en je kan een nieuw bedrag invoeren.

Reisapps - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Zeker op Reis
Ga je niet graag onvoorbereid op reis? Met de Zeker op Reis App heb je altijd en overal de belangrijkste (medische) gegevens bij de hand. Denk aan noodnummers, medicatie- en vaccinatieoverzicht, landeninformatie, reiswoordenboek en heel veel andere praktische tips voor op reis.

Reisapps - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) Spotted by Locals
Dit is echt een top app. Het voegt namelijk alle reistips van andere reizigers en locals samen waardoor je net wat sneller dat ene gezellige cafeetje of dat leuke winkeltje ontdekt. Goed ook om gezeur van mede-reisgenote te voorkomen!

Reisapps - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5) Very Last Room
Last minute een hotelkamer nodig? Installeer dan deze app op je mobiel. Good to know: hoe later op de avond, hoe goedkoper de kamers ook worden.

Reisapps - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

* Wil je toch je smartphone gedrag wat beperken op je vakantie? Dan is het aan te raden om te bellen zonder abonnement.

Categories Tech Travel

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “5x de leukste reisapps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *