10 x customized inspiratie

Customizen is zo ongeveer hét woord van de afgelopen 10 jaar. Zo ongeveer alles kan je tegenwoordig voorzien van een persoonlijke stempel. Van iPhone-hoesje tot aan houten zonnebril waar je je initialen in kan laten graveren. Niets lijkt onmogelijk. Toch nog wat ‘customized inspiratie’ nodig? Wij tippen 10 bijzondere voorwerpen om te bedrukken:

1) Tuinposters
Laat een mooie vakantiefoto drukken op een tuinposter en leuk je terras op met deze persoonlijke noot.

2) Kleurplaten
Waarom geen eigen kleurplaten maken voor je kids? Laat ze zelf een tekening maken en druk deze af als kleurplaat (om uit te delen bij een verjaardag).

3) Sandwichborden
Picknick in het park? Zorg voor gepersonaliseerde sandwichbordjes!

4) Menukaarten
Maakt de Kersttafel, verjaardagstafel of welke feestelijke dinertafel dan ook net wat meer bijzonder.

5) Placemats
Laat je kids voortaan knoeien op je eigen gemaakte placemats.

6) Magneetstickers
Laten geen sporen achter en je kan op een tijdelijke manier reclame maken voor iets van jezelf (bijvoorbeeld op je auto).

7) Geboortebord
Baby op komst? Maak zelf je eigen geboortebord zodat je ook de naam van je kindje erop kan zetten.

8) Flessenhangers
Handig om een stapel van in huis te hebben liggen als je een fles wijn cadeau wilt doen met een persoonlijke boodschap er aan.

9) Raamstickers
De kinderkamer opleuken is zo gedaan met customized raamstickers. Kijk ook eens op Drukland.be voor mooie raamsticker-aanbiedingen.

10) Bierviltjes
Wil je geen drukke merk-bierviltjes tijdens je feestje op de statafels? Maak je eigen viltjes. Levert gegerandeerd gesprekstof op….

Categories Living Tech

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “10 x customized inspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *