Feestdagen outfit - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

What to wear tijdens de feestdagen

Niet alleen de cadeaus en het kerstmenu kunnen de nodige decemberstress opleveren, ook je kerstoutfit kan tot dit rijtje toebehoren. Want wat draag je dit jaar bij het kerstdiner van je schoonouders, de kerstborrel op je werk en niet te vergeten: dat te gekke oud & nieuwfeest? Om goed beslagen ten ijs te komen, hierbij dé feestdagen trends van dit jaar:

1) De broek aan
Het broekpak is het fashion statement van deze feestdagen. Stoer, maar toch vrouwelijk. Een paar goede hakken onder je jumpsuit zorgen voor een nog mooier silhouette. Vind je een jumpsuit niet fijn zitten? Ga dan voor een mooie kostuumpantalon.

Feestdagen outfit - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Shiny shine
Ook dit jaar mag je weer uitpakken met pailetten en glitters. Zorg wel voor enige vorm van subtiliteit; kies voor één in het oog springend item. Glittert en glanst je hele outfit dan lijk je toch al snel op een kerstbal…

Feestdagen outfit - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Nonchalant chic
Je hebt ze vast al in veel winkels zien liggen: de kersttrui. Combineer hem echter niet met een al te casual outfit, maar trek de trui juist aan boven een perfect zittende donkere jeans of een strakke kokerrok.

Feestdagen outfit - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) Alles zwart
Zwart is, net als de glitters, here to stay. Ga voor “all black” en draag het ton sur ton. Neem daarnaast ook vooral een kijkje op Winkelstraat.nl waar je heel veel inspiratie kan vinden voor kleding en accessoires voor de feestdagen!

Feestdagen outfit - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Fashion

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “What to wear tijdens de feestdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *