zilveren-kruis-daily-cappuccino-lifetsyle-blog

Sponsored Video: Een gezonder en beter 2017, maar hoe?

Het is weer de tijd van het jaar. Naast dat het natuurlijk december feestmaand is, is het ook de maand van het kiezen van de juiste zorgverzekering. Elk jaar is het weer van belang jezelf de vraag te stellen “wat ben ik van plan in het nieuwe jaar en wat staat er te gebeuren?”.

Is er bijvoorbeeld een kindje op komst? Ga je een verre reis maken? Wat ben je van plan op sportief gebied? Allemaal vragen die jezelf moet stellen om een passende zorgverzekering te vinden voor jezelf. Zilveren Kruis haakt hierop in en laat in hun nieuwste campagne zien hoe verschillende mensen zich voorbereiden op 2017. Bijvoorbeeld de 34-jarige surfer Martijn. Martijn vindt surfen in Hawaii leuk, maar ook niet meer zo bijzonder. Daarom gaat hij het in 2017 proberen in ijskoud water en wel in IJsland… Hoe Martijn zich voorbereidt op zijn reis naar het Hawaii van de Arctics, zie je in onderstaand filmpje.

Behoefte aan nog meer duidelijkheid omtrent het kiezen van je zorgverzekering? Neem dan vooral ook een kijkje op de website van Zilveren Kruis. Daar kan je onder andere een handig overzicht vinden van de meest gestelde vragen over de zorgverzekering in 2017. Succes met kiezen!

Hoewel we als Daily Cappuccino enthousiast zijn over deze campagne en het originele content betreft, willen we wel aangeven dat het een ‘Sponsored article‘ voor Zilveren Kruis betreft.

Categories Body & Health

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Sponsored Video: Een gezonder en beter 2017, maar hoe?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *