L'animorphe - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een meesterwerk van je huisdier aan de muur

Gek van je huisdier? Laat je trouwe metgezel dan vereeuwigen door Tein Traniello. Onder de noemer “L’animorphe” eert hij namelijk je geliefde huisdier in de stijl van de 17de-eeuwse Nederlandse meesters, de Franse impressionisten of een kunsttijdperk naar jouw keuze.

L'animorphe - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Enige wat je daarvoor hoeft te doen is een digitaal portret van je huisdier aan te leveren en je krijgt er een ingelijst canvas kunstwerk voor terug. Super-tof cadeau voor jezelf, maar natuurlijk ook voor iemand anders. Al helemaal als je een overleden huisdier een originele, mooie en vooral blijvende herinnering wilt geven in je huis!

L'animorphe - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog L'animorphe - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Design Living Tech

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

1 comment on “Een meesterwerk van je huisdier aan de muur

  1. Roelie Dorenbos

    Hallo,
    Via het dierenpension waar mijn hond een tijdje heeft gelogeerd kreeg ik het blad “Lief Dier” mee. Hierin staat een artikel over Tein Traniello, die portretten maakt van huisdieren in de stijl van Hollandse meesters en Franse impressionisten. Ik kan nergens vinden hoeveel zo’n portret kost. Ook staat in dat artikel dat je een portret kunt “winnen/verdienen” met een bijzonder verhaal over je hond. Geldt dit nog steeds?
    Met de vriendelijke groeten;
    Roelie Dorenbos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *