PARK café-restaurant - Hotel Arena - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

New hotspot: PARK café-restaurant

Hotel Arena, gelegen aan het Oosterpark in Amsterdam, ondergaat momenteel al een hele tijd een flinke verbouwing. Voor velen zal Hotel Arena, gevestigd in een oude kapel, doen herinneren aan de vele clubavonden waar DJ’s vanuit de hele wereld kwamen optreden.* Aankomend jaar bestaat Hotel Arena dan ook alweer 25 jaar. Waar het in 1992 nog een ‘sleep-inn’ was, is het in de jaren daarna langzaam veranderd in een hotel met een viersterrenstatus. En nu dus wordt er sinds 2015 flink gewerkt om het hotel ‘compleet en af’ te maken.

Eén van de eerste resultaten van die verbouwing is PARK café-restaurant. Een zogenaamd all-day dining concept waar je terecht kunt voor een uitgebreide menukaart vol klassiekers, maar ook koffie en cocktails en entertainment. En tof: je hebt vanuit het restaurant een erg mooi uitzicht over het Oosterpark. Door al het vele glas waan je je als het ware in het park.

PARK café-restaurant - Hotel Arena - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wij mochten alvast een vorkje voorproeven in het restaurant en werden verrast door met name het erg smaakvolle interieur. Hoewel je, doordat de verbouwing in de rest van het hotel nog in volle gang is, het geheel nog wat chaotisch oogt, is PARK juist een oase van rust. De open haard bij binnenkomst zet al gelijk de juiste sfeer. Door het gebruik van veel planten en natuurlijke kleuren is het een mooi organisch geheel, zonder al te hip willen zijn.

PARK café-restaurant - Hotel Arena - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogPARK café-restaurant - Hotel Arena - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog PARK café-restaurant - Hotel Arena - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Als lunch kregen we onder andere croque madames, steak tartare, panzanella salade en porcini toast uitgeserveerd. Stuk voor stuk erg smaakvol (hoewel de steak tartare net wat aan de flauwe kant was). Ook de cheesecake als toetje was top. In juni volgt de officiële 2017 volgt de opening van het geheel vernieuwde Hotel Arena. PARK heeft ons enthousiasme in ieder geval al flink aangewakkerd!

PARK café-restaurant - Hotel Arena - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogPARK café-restaurant - Hotel Arena - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog PARK café-restaurant - Hotel Arena - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

* Ook de, overigens prachtige, kapel is aangepakt tijdens de verbouwing. Deze zal niet alleen meer gebruikt worden voor dansavonden, maar zal ook een meer culturele programmering gaan kennen.

PARK café-restaurant - Hotel Arena - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogPARK café-restaurant - Hotel Arena - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Featured Food

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “New hotspot: PARK café-restaurant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *