Brooks Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

New hotspot: Brooks Amsterdam

In het midden van de Beethovenstraat in Amsterdam (de oude CoffeeCompany voor de kenners) zit de, sinds kort compleet gerestylde, Brasserie Brooks. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat kunnen gasten hier terecht voor ontbijt, lunch en diner met elke laatste zondag van de maand een ‘Boozy’ brunch. De chef heeft zijn best gedaan om ervoor te zorgen dat al het mogelijke comfort food dat er bestaat een plaatsje heeft gekregen op de kaart.

Brooks Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Brooks Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Het meest opvallende vind ik persoonlijk toch wel het interieur; de vloer van zwart-witte patroontegels, de grote haard, het haast grafische behang en de eclectische verzameling accessoires. Licht hout, koele zeegroene tinten en messing details brengen alle elementen bij elkaar. De serre, aangekleed met hangplanten en geweldige foto’s aan de muur, is een oase van rust.

Brooks Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Het uiteindelijke doel van de zussen Wang is om de cravings van al hun gasten terug te laten komen op de kaart. Op dit moment zijn dit nog alleen de favorieten van de chef, maar door middel van #shareyourcravings kunnen gasten hun eigen voorkeuren kenbaar maken. Leuk detail als je terugkomt en jouw suggestie misschien is toegevoegd aan het menu!

En mocht je toevallig ook nog op zoek zijn naar een hotel in Amsterdam, dan kun je een deur verderop overnachten bij dezelfde eigenaren. Je blijft gegarandeerd in dezelfde architectonische sferen.

Brooks
Beethovenstraat 43
Website: www.brooksbrasserie.nl

1 comment on “New hotspot: Brooks Amsterdam

  1. Geweldige tent en bovendien goed eten :). Justin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *