Trybike - Dutch design loopfiets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De Trybike: een toffe Dutch design loopfiets voor je kind

Fietsen…. Of het nu ultra design, retro, elektrisch, fixed gear is… Wij zijn gek op alles wat met fietsen te maken heeft. Zo ook coole exemplaren voor kids, zoals de Trybike.

De Trybike is een honderd procent Nederlands design 4-in-1 loopfiets die ontworpen is voor kinderen vanaf 1 jaar. Omdat de loopfiets 2 achterwielen heeft is deze zo stabiel dat je kindje zelfs bij de eerste stapjes al op de fiets kan zitten (stand 1!). Zodoende kan hij/zij makkelijk loop- en rijvaardigheden ontwikkelen op de Trybike. En handig: de fiets groeit met je kind mee. Dat wil zeggen dat je tot aan ongeveer de 5e leeftijd van je uk de fiets kan ombouwen zodat deze als het ware meegroeit.

Trybike - Dutch design loopfiets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Stand 2
Is je kind 2 jaar dan kan je de driewieler ombouwen naar een lage tweewiel loopfiets. Belangrijkste ontwikkelpunt voor je kind bij deze stand is het vinden van het evenwicht.

Stand 3
Is je kind 3 à 4 jaar? Dan kan je de loopfiets in de derde stand zetten, oftewel de hoge tweewieler. Het verschil hierin met gewone loopfietsen is dat de fiets na verloop van tijd te klein wordt maar omdat je bij de Trybike het frame omhoog kunt draaien, kan je het zadel ook een stuk hoger instellen.

Stand 4
De laatste, vierde stand is de Trybike als driewieler in de hoge stand. Deze stand is vooral voor de fun, want hoogstwaarschijnlijk kan je kind dan al los fietsen. Mooi detail: kinderen met een beperking of bijvoorbeeld een evenwichtsstoornis kunnen in deze stand ook heel goed uit de voeten.

Zelf moesten we de Trybike natuurlijk ook proberen. Of ja zelf… Ons mini-testpersoontje that is. Hoewel ze nog 1 moet worden, kan ook zij al goed (letterlijk) uit de voeten op de Trybike in de eerste stand, de lage driewieler. Super leuk te zien hoeveel plezier het geeft aan je kind én dat het inderdaad een handzame fiets is, die je eenvoudig om kan bouwen en mee kan nemen. Daarnaast krijgen de looks ook een dikke plus, ook niet onbelangrijk. Het blanke hout contrasteert mooi met de zwarte handvatten. Wil je wat meer kleur aan de loopfiets? Dan is het ook nog mogelijk om het zadel en de kinbeschermer in een roze in plaats van donkerbruine variant te nemen. De prijs? €159,95 inclusief 4 jaar lang plezier (of langer!).

Trybike - Dutch design loopfiets - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogTrybike - Dutch design loopfiets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Cars & Bikes Kids

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “De Trybike: een toffe Dutch design loopfiets voor je kind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *