Backstage bij McDonald’s

Steeds meer restaurants hebben een open keuken. Dat is niet alleen esthetisch een positieve ontwikkeling (het ziet er altijd tof uit om de koks je eten te zien bereiden), maar ook qua transparantie is dat erg ok. Immers, je kan zo zelf ‘checken’ of het er allemaal wel hygienisch aan toe gaat in de keuken. Zo’n open keuken had een keten als McDonald’s al jaren en dat maakt je toch nieuwsgierig om wat daar gebeurt van dichtbij te zien.

Want wat doet McDonald’s met haar eten? En waar komen de ingrediënten nou eigenlijk allemaal vandaan? Daarover doen vele verhalen de ronde. Daarom kan je sinds 8 oktober letterlijk een kijkje in de keuken komen nemen. Maar wel alleen als je je aanmeldt voor Backstage. In ongeveer 100 restaurants door heel Nederland kan je terecht om rond te kijken, prangende vragen te stellen, tips te geven én je eigen Quarter Pounder te maken! Met Backstage weet je kortom wat je eet en zie je zelf hoe het wordt bereid. Benieuwd geworden? Je kunt je aanmelden voor ‘Backstage’ via mcdonalds.nl/backstage en wil je meer ins & outs weten, ga dan naar meerweten.mcdonalds.nl. Tim Douwsma en Toprak Yalciner gingen je overigens backstage al voor:

Categories Food Tech

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Backstage bij McDonald’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *