Paper republic - Kaweco - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

In (vulpen)stijl je avonturen op papier zetten

Niets fijner dan een goed notitieboekje voor onderweg, in een café, in gesprek met anderen en/of tijdens citytrips. Om al die momenten van inspiratie en belangrijke gebeurtenissen in op te kunnen schrijven en te verzamelen. Liefst met een ‘old skool’ vulpen én het liefst met ook nog een mooie look en feel. Tof is dan ook dat het merk Paper republic de handen ineen heeft geslagen met het pennenmerk Kaweco. Dit onder de noemer ‘Travel with Style’.

Paper republic - Kaweco - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Paper republic
De notitieboeken van Paper republic zijn zo ontworpen dat ze een leven lang mee reizen; ze bestaan uit dik leer in de kleuren zwart, rood, cognac, kastanjebruin en blauw, met eromheen een elastiekenband die verkrijgbaar is in zeven verschillende kleuren. Het elastiek heeft een belangrijke functie: enerzijds om je boekje te sluiten maar ook om hieraan je eigen draai te geven met de invullingen en toepassingen die bij jou passen. Ze kunnen namelijk worden gevuld met blanco, gelinieerd of geruit papier, een cash & card holder, een agenda en een zip pocket. De materialen van de notitieboekjes komen van over de hele wereld. Het papier komt uit Zweden, de elastieken uit Japan en het leer uit Italië. Het leer wordt vervolgens in Frankrijk op natuurlijke wijze met geurige kruiden gelooid.

Kaweco
Het klassieke, retro Kaweco staat sinds haar oprichting in 1883 (het bestaat dus al 133 jaar!) voor de combinatie van traditie en innovatie. De achthoekige vorm van de compacte Kaweco Sport vulpen zorgt voor een sterke grip en nauwkeurige precisie tijdens het schrijven, waardoor je niet alleen een lang verhaal, maar ook een gedetailleerde schets goed op papier kan zetten.

Paper republic - Kaweco - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Wij kregen een notitieboekje opgestuurd waarin al een mooie persoonlijke boodschap stond!

Omdat het pennenmerk zo goed aansluit bij het gedachtegoed van paper republic zijn ze dus een samenwerking aangegaan. Of ja, in die zin dat ze zich samen op de Nederlandse markt zetten als stylish cadeautje voor iemand anders of jezelf. En daar hebben ze zeker gelijk in. Een Paper republic X Kaweco set kopen? Dat kan in de meeste vestigingen van de Bijenkorf en kost rond de €60,-.

Categories Tech Travel

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “In (vulpen)stijl je avonturen op papier zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *