Getest: Nutcase kinderhelm - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Getest: kinderhelm van Nutcase

Nu de herfst volop aanwezig is, is het ook nog net wat beter opletten op de fiets. De gladde bladeren op de fietspaden en het vaak slechte zicht tijdens de schemering kunnen zorgen voor gevaarlijke situaties. Met een kleintje voor- of achterop de fiets is het al helemaal belangrijk extra op te letten in het verkeer. En waar in Duitsland bijna alle Duitse kinderen wel een helm op de fiets dragen (hoewel niet verplicht), is dat in Nederland niet het geval. Maar misschien kunnen de fietshelmen van Nutcase daar verandering in brengen!

Aanwezig in het verkeer
Nutcase staat namelijk bekend om zijn opvallende dessins en de fantasievolle naamgeving van alle helmen. En wel in het bijzonder de gelimiteerde, door internationale kunstenaars ontworpen Unframed-serie die zorgt voor veel ‘aanwezigheid’ in het verkeer. Omdat wij ook benieuwd waren naar het draagcomfort van de helm testten wij de vrolijke ‘Petal Power’ Baby Nutty. Een lichtgewicht helm voor een dreumes van ongeveer 1 jaar en ouder.

Getest: Nutcase kinderhelm - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Meegroeisysteem
Wat ons meteen opvalt bij het opdoen van de helm bij ons mini-testpersoon is dat we de helm zonder tegenstribbelen op het hoofd kunnen bevestigen. Positief wat betreft comfort dus. Ook wanneer de helm op het hoofdje zit, wordt dit gewoon geaccepteerd. Geen getrek aan de helm of iets dergelijks. Super! Handig is ook dat er een gemakkelijk meegroeisysteem met klittenband bij zit. Heeft je kindje een groter hoofd of groeit hij/zij simpelweg hard dan kan je de helm snel verstellen. Het vrolijke dessin van de helm maakt je als ouder ook nog eens extra vrolijk op de fiets. En niet te vergeten het gevoel van veiligheid. Het voelt toch een stuk beter om met helm die fiets op te stappen.

Getest: Nutcase kinderhelm - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Getest: Nutcase kinderhelm - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Ook een stoere helm voor je kindje aanschaffen? Neem dan zeker een kijkje op de website van Nutcase. Enne… laat je kindje natuurlijk zelf meekiezen uit de vele leuke dessins die er zijn. Stylish en veilig de weg op it is!

Categories Cars & Bikes Featured Kids

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Getest: kinderhelm van Nutcase

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *