Dutch Design Week 2016 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Dutch Design Week – Jubileumeditie!

Photo © Sjoerd Eickmans

Alle design-liefhebbers verzamelen! Want aanstaande zaterdag gaat de 15de editie van de Dutch Design Week (DDW) van start. Omdat het een jubileumeditie is heeft DDW 2500 nationale en internationale ontwerpers die de wereld net iets beter, slimmer, handiger en mooier maken uitgenodigd als eregast. Van 22 tot en met 30 oktober tonen zij in Eindhoven hun nieuwste werk en het beste wat design te bieden heeft.

Behalve de vele tentoonstellingen, presentaties, lezingen, bijeenkomsten en seminars is er tijd voor ontspanning tijdens de Dutch Design Week, bijvoorbeeld tijdens een van de prijsuitreikingen, netwerkborrels of (live) muziekshows. Benieuwd naar het hele programma? Kijk voor alle events en de volledige line-up op de website van DDW, www.ddw.nl. Via de website kan je ook tickets kopen

Dutch Design Week 2016 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Categories Design Events

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Dutch Design Week – Jubileumeditie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *