5 x herfstige festivals - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5 x Herfstige Festivals

1) Roots in the Woods Festival
Roots in the Woods is hét festival van de Veluwe. Waarom? Omdat het een ode brengt aan de streek, aan de dorpen daarbinnen en aan de herfst. Het festival (met onder meer muziek, food en bockbier) is te beleven van 14 t/m 23 oktober op verschillende locaties in de Veluwe.

5 x herfstige festivals - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Hollandse Kost Festival
Bij indoor herfstfestival Hollandse Kost in Rotterdam staat Nederlandstalige muziek uit de alternatieve hoek centraal. Geen smartlappen of cheesy meezingers dus, maar mooie, slimme en dansbare liedjes van getalenteerde artiesten als Maaike Ouboter en Clean Pete. Datum: zondag 16 oktober.5 x herfstige festivals - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Herfstdrift Festival
Wil je even helemaal los gaan? Dan is Nijmegen the place to be op zaterdag 26 november. Dan kleurt het najaar aldaar weer fel op tijdens de zesde editie van Herfstdrift Festival. De locatie, genaamd De Vasim, is ook bijzonder op zichzelf: namelijk de fabriekshal van een voormalig kunstzijdespinnerij.

5 x herfstige festivals - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) The Spirit of Maastricht
Op zaterdag 29 oktober vindt de tweede editie van dit Whisky festival plaats. Met meer dan 500 whisky’s, verhalen over whisky, muziek, food, lifestyle kan je hier als whisky-liefhebber je hart ophalen!

5 x herfstige festivals - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5) PINT Bokbierfestival
Van 28 t/m 30 oktober zijn bierliefhebbers en echte kenners drie dagen welkom in de Beurs van Berlage om de lekkerste bokbieren (meer dan vijftig typen) van eigen bodem te proeven.

5 x herfstige festivals - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Entertainment Events Food

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “5 x Herfstige Festivals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *