ue-roll-2-daily-cappuccino-lifestyle-blog

Water én stofdichte design speaker

Goed uitziende gadgets die ook nog eens praktisch zijn, daar houden wij wel van. De ROLL – het kleine broertje van de BOOM – is dan ook precies dat. De ROLL is Ultimate Ears’ meest compacte en draagbare speaker ooit én het heeft recent een ‘upgrade’ gehad. Er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo levert hij 15 procent harder geluid dan zijn voorganger en is het mobiele bereik uitgebreid naar meer dan 30 meter, terwijl de speaker nog altijd hetzelfde, ovaalvormige design heeft. Met een gewicht van nog geen 250 gram.

De UE ROLL 2 is net even iets compacter dan de UE BOOM 2 en dus makkelijker mee te nemen tijdens trektochten, het park of naar het strand. Daarnaast is de speaker waterproof, altijd handig, en val- en schokbestendig.

ue-roll-2-daily-cappuccino-lifestyle-blog

Wil je de UE meenemen met SUP’en, kajakken of desnoods met enkel een luchtbed? Geen probleem… Je monteert hem op de meegeleverde ‘floatie’ en je kunt het water op.

App
Tip: de ‘firmware-udates’ van de UE ROLL 2 worden via de UE ROLL app geïnstalleerd. Het is dus zeker aan te raden deze IOS of Android app te downloaden. De UE ROLL 2 heeft een adviesprijs van € 99,- en wij mogen er in samenwerking met GearLimits 1 weggeven (zie afbeelding hieronder)! Ga daarvoor naar onze Instagram-pagina en laat een reactie/like achter.

ue-roll-2-daily-cappuccino-lifestyle-blog

Categories Tech

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Water én stofdichte design speaker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *