Senscommon raincoat - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Coole regenjas

Lekker fietsend naar je werk of afspraak. Klinkt goed. Tot de herfst begint en je regelmatig in een regenbui beland. Probeer maar eens relaxt te blijven als je de dag met een nat pak begint. Toch kiest menig stadsfietser hier toch voor. Want laten we wel wezen. Een regenjas of –godbetert- een regenpak is meestal zeer oncomfortabel en boven alles definitely uncool! Als je net een vermogen geïnvesteerd hebt in een kek stadsros wil je daar niet met een gele of oranje oliejas op gezien worden.

img_3_1473500605_6bd5970eb3dbf7d00b1cd30b55de3e35Senscommon raincoat - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogVrees niet langer, de droge redding is nabij. Met een slimme combinatie van technologie en design biedt senscommon de oplossing. Deze lichtgewicht unisex regenjas is speciaal ontwikkeld voor fietsers. De Cyclist Raincoat beschermt je tegen nattigheid met een mix van nylon en polyester, afgewerkt met een speciale coating. Hierdoor ademt de jas en ben je eronder niet even nat als daarbuiten. Het ontwerp zit boordevol slimmigheden en houdt de regen vakkundig buiten. Zo weet je zeker dat je met droge kleren op de plek van bestemming aankomt. Ook voor je veiligheid hoef je niet te vrezen. De capuchon zorgt dat je ondanks de weersomstandigheden andere verkeersdeelnemers goed in beeld hebt. De Cyclist Raincoat is nog een Kickstarterproject, maar als het allemaal lukt, kun jij deze compact regenjas binnenkort uit je brievenbus vissen.

34d16a3179401074b9091a72ea6cdf75_original

0 comments on “Coole regenjas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *