Goppuccino - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Shake it cappuccino

Als je een echte cappuccino-addict bent, net als wij, dan wil je het liefst wanneer en waar het kan een lekkere cappuccino kunnen drinken. Bij voorkeur zoals de Italianen hem zetten… Maar ja je hebt niet altijd een koffieapparaat mét melkopschuimer bij de hand, al helemaal niet als je op reis bent.

Giorgio en Sara bedachten daarom Goppuccino, een instant cappuccino waarbij je niets van een machine nodig hebt. Hoe het werkt?

Goppuccino - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Met de Goppuccino kan je twee ingrediënten van een cappuccino, goed schuimende melk en hete espresso, namelijk mixen op elk moment dat jij wil. De Goppuccino-beker is een thermos-beker waarin 2 compartimenten zitten. 1 voor de melk en 1 voor de koffie. Thuis doe je hier alvast de benodigde hoeveelheid in. Vervolgens blijft dit nog uren goed warm. Heb je zin in je cappuccino, dan draai je de beker open. Je schenkt de koffie in de deksel die de vorm van een kopje heeft. Vervolgens draai je de beker dicht en schudden maar. Door het schudden, schuim je de melk, dit schenk je op je koffie en voila je cappuccino is ready to drink!

Goppuccino - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Coffee Tech

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Shake it cappuccino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *