Lowlands - Deezer - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lowlands voorpret!

Lowlands staat voor de deur! Ook dit jaar is het weer een wirwar van geweldige acts. Daarom schieten wij, in samenwerking met Deezer, je te hulp met enkele tips om je Lowlands weekend tot een geweldig muzikaal succes te maken.

VRIJDAG 19 augustus
Izzy Bizu
Even inbeelden: het is vrijdagmiddag, je staat aan het begin van je Lowlands weekend, de weerverwachtingen zijn ideaal. Welke soundtrack past perfect bij dit moment? Juist! Vrijdagmiddag moet je om iets na vijven bij Izzy Bizu zijn. De muziek van deze prachtige dame brengt je in de perfecte zomerstemming. In samenwerking met onder andere Honne heeft ze op dit moment een hit met ‘Someone That Loves You’, een track die niet van het Sonos systeem op het Deezer Nederland hoofdkantoor af te krijgen is.
17.05 – 17.50, Lima tent

Izzy Bizu Lowlands - Deezer - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Muse
Muse is de soort band die je eens in je leven meegemaakt moet hebben. De manier waarop deze band de album tracks met nog meer gelaagdheid live vertalen is ongeëvenaard. Muse is niet alleen groots en bombastisch in geluid, maar ook de grootste act van deze editie van Lowlands en daarmee de absolute must see.
21.45 – 23.00 uur, Alpha Tent

ZATERDAG 20 augustus
Sevn Alias
Hij is er, de nieuwe Nederlandse hiphop belofte. Sevn Alias is pas nét begonnen, maar nu al ‘op een level’. Deze 19-jarige rapper uit Almere maakt snel naam in de Nederlandse hiphop scene en staat nu op het punt om met zijn donkere raps en hoekige beats door te breken bij een breder publiek.
18.05 – 18.55, India tent

Sven Alias - Lowlands - Deezer - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Sigur Ros
Deze IJslandse band is wat de redactie van Deezer betreft de absolute must see op Zaterdag van Lowlands dit jaar. Sigur Ros staat al jaren aan de top van de melancholische rock met hun bombastische, maar gevoelige nummers. Heerlijk wegdromen op de vroege zaterdagavond.
19.30 – 20.45, Alpha tent

Hunee
De zaterdagavond op Lowlands schreeuwt ‘Dansen!’ en wat de Deezer redactie betreft moet je dan vooral op 1 plek zijn: in de X-Ray. Bij Hunee, om precies te zijn. Deze kleine, van origine Koreanse DJ (eigen naam Hun Choi) staat bekend als een muziek-connaisseur en gaat met zijn DJ sets letterlijk de hele wereld over. Niet voor niets won hij in 2015 de 3voor12 winnaar van het album van het jaar. Met speels gemak mixt hij disco, afro, funk, jazz, techno en house op een speelse manier aan elkaar. Dit brede pallet aan klassiekers wordt gebracht met één boodschap: liefde voor de muziek!
00.30 – 02.00, X-Ray

ZONDAG 21 augustus
Jamie Woon
Zondagochtend op Lowlands is traditioneel een zware. Rustig wakker worden doe je daarom het beste bij Jamie Woon, die je aan de hand van zijn nieuwste single ‘Sharpness’ je zal helpen juist dat terug te vinden: scherpte. Deezer zegt: pak deze show mee, dan kom je de laatste dag van Lowlands glansrijk door!
12.15 – 13.15, India

LCD Soundsystem
James Murphy en de zijnen zijn terug! Voor al de liefhebbers die de groep nog op hun bucketlist hadden staan: dit is je kans. De charismatische, grijzende frontman rockt nog steeds als nooit tevoren en zal jullie ongetwijfeld trakteren op nieuwe nummers van het nieuwe studioalbum dat dit jaar nog verschijnt!
21.30 – 23.00, Alpha

LCD Soundsystem - Lowlands - Deezer - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Entertainment Events

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

1 comment on “Lowlands voorpret!

  1. Prachtig weekendje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *