Toasteroid - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Gepersonaliseerd sneetje brood

Behoefte aan een vrolijke noot tijdens je lunch op kantoor? Verras je collega’s dan met een gepersonaliseerd sneetje brood. Hoe? Door je brood te toasten met de zogenaamde Toasteroid. Een broodrooster waarmee je met behulp van een app op je smartphone de leukste boodschappen/afbeeldingen op je brood kan toasten. En ja, je toast smaakt nog precies hetzelfde als wanneer je het in een ‘gewone’ broodrooster stopt.

Toasteroid - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wat je moet doen, nadat je de Toasteroid hebt gekocht, is de AppMaking toast downloaden. Vervolgens maak je verbinding via Bluetooth met de Toasteroid en stuur je jouw afbeelding naar de toaster. Et voila, je eetbare gepersonaliseerde snee brood is ready for lunch!

ps.: ook handig, er zit een zogenaamde ‘browness control’ op het apparaat, zodat je kan voorkomen dat je toast te bruin (of te licht) wordt.

Toasteroid - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Design Featured Food

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Gepersonaliseerd sneetje brood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *