allerhande helpt - daily cappuccino - lifestyle blog

7 dagen per week een culinaire hulplijn

Misschien herken je het wel: je weet wat je moet koken, je bent er helemaal klaar voor, je hebt ook alle ingrediënten in huis om dat gerecht klaar te maken en toch gaat het mis. Een troost, je bent zeker niet de enige. En nog beter: er is nu ook nog eens hulp, en wel 7 dagen per week.

Vanaf nu kun je namelijk elke dag WhatsAppen met de culinaire allesweters van Allerhande: Allerhande Helpt. Super-handig als je wel culinair in de keuken wílt zijn, maar het niet altijd even goed uit pakt. En tja, ook wij herkennen ons hierin, moeten we bekennen…

Op werkdagen kun je van 09.00 tot 21.00 uur een hulplijn inschakelen (via het nummer 06 4848 4040), en in het weekend van 12.00 tot 20.00 uur. 

Categories Food Tech

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “7 dagen per week een culinaire hulplijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *