pennen - daily cappuccino - lifestyle blog

5 X zo maak je de blits op kantoor of school

We zullen er langzaamaan weer aan moeten geloven: de vakanties komen alweer tot een einde voor de meesten van ons. Fris weer aan de slag op je werk of het nieuwe jaar van je studie/schooljaar in. Om helemaal goed voor de dag te komen, selecteerden wij de 5 leukste/mooiste bureau-gadgets waar je zeker de blits mee kan maken bij je collega’s en studiegenoten:

1) Kroontjespen
Lekker old skool en vooral heerlijk nostalgisch, deze Augusto schrijfset met kroontjespen en inkt van Campo Marzio. Hier ga je zeker mee scoren. Wel opletten dat je niet dat potje inkt omgooit. Dat is dan ook weer een stukje nostalgie (waar je vader en moeder vroeger nooit zo blij mee waren…).

pennen - daily cappuccino - lifestyle blog

2) Pauwenveer
Ok, misschien schrijft het niet zo lekker, maar mooi is ie zeker. Deze pauwenveer van HAY. Zet hier je handtekeningen voortaan mee en voel je een ware koning(in).

pennen - daily cappuccino - lifestyle blog

3) Vulpen
Prachtige, brons-gekleurde Liliput vulpen van Kaweco. Geleverd in een net zo parchtig doosje. Alleen om naar te kijken al mooi.

pennen - daily cappuccino - lifestyle blog

4) Bling bling
Als je wel van een glittertje houdt dan ben je bij Swaronski aan het juiste adres. Hun Crystal Stardust rollerbal is letterlijk en figuurlijk gemaakt om te shinen op je desk!

pennen - daily cappuccino - lifestyle blog

5) Custom made
Wil je juist je eigen pen hebben? Dus echt een pen die je zelf hebt ‘ontworpen’? Laat dan je pen bedrukken. Persoonlijker kan je het haast niet maken en je hebt ook gelijk een leuke give away in handen (want zo’n pen laat je natuurlijk wel gelijk even in een grote hoeveelheid bedrukken)!

Categories Tech

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “5 X zo maak je de blits op kantoor of school

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *