Opfrisbeurt woonkamer - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4 x een opfrisbeurt voor je woonkamer

Als je geen zin, tijd en/of geld hebt om je hele woonkamer een metamorfose te geven, maar het is wel nodig, dan zijn er gelukkig ook meer eenvoudige manieren om je woonkamer een quick new look & feel te geven. Onze tips:

1) Plinten
Iets wat snel over het hoofd wordt gezien, onterecht. Want heb je onverzorgde, verouderde plinten dan oogt de rest van je kamer vaak ook zo. Onterecht is ook dat men vaak het idee heeft dat het vervangen van de plinten een moeilijke klus is. Dat is zeker niet waar. Zo kan je zogenaamde opzetplinten heel makkelijk over je oude plinten heen schuiven, zodat je die niet moet wegkappen. Orac plinten hebben daarnaast, in de plint zelf, ook plaats voorzien voor kabels. Handig!

Opfrisbeurt woonkamer - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Planten en bloemen
Staan er wel planten in je woonkamer? En zo ja; hoe zijn ze er aan toe? Zijn ze misschien aan vervanging nodig? Een stuk of 3 mooie, frisse kamerplanten doen wonderen voor je leefruimte. Zorg er ook voor dat er altijd wel een verse bos bloemen op je tafel staat (een goede bos staat minstens 1 week). Dat komt een stuk fijner thuis, wanneer je begroet wordt door de nodige flora.

Opfrisbeurt woonkamer - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Kussens
Een heel simpele tip, maar toch iets wat niet veel mensen doen. De hoezen van de kussens op de bank wat vaker wisselen. Als je elk seizoen een andere kleur of patroon hoezen om je kussens doet dan woon je voor je gevoel ook elk seizoen in een ‘nieuwe’ woonkamer.

Opfrisbeurt woonkamer - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) Opbergen
Hoe zit het met de losliggende spullen? Zwerft speelgoed altijd over de grond en sleutels, geld, postzegels en dergelijk als een grote warboel op de eettafel? Koop dan een paar mooie opbergmanden en dozen. Zorg dat alle prulleria uit het zicht is en voila… je woonkamer voelt als herboren!

Opfrisbeurt woonkamer - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Living

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “4 x een opfrisbeurt voor je woonkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *