Glazen cadeaus - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3 x glazen cadeaus voor hem

Een set mooie glazen geven is hipper dan ooit. Bijzondere koffieglazen, jeneverglaasjes en andersoortige glazen drankomhulsels kan je in elke concept store wel verkrijgen. Maar met welk glazen cadeau voor hem maak je je man, vriend of vader nu echt blij? Wij selecteerden 3 top cadeaus. Maar kijk uit… het is wel breekbaar!

1) Decanteerkan
Geef je een decanteerkan, dan maak je zeker indruk bij de echte wijnkenner. Door de wijn te decanteren (oftewel het overschenken van wijn in een glazen karaf) kan je de droesem (het bezinksel) van de wijn scheiden. Ook kan je er door te decanteren voor zorgen dat er bij oude wijn lucht komt, zodat de wijn zich als het ware opent en minder zwaar wordt. De wijn uitserveren kan ook met deze kan. Ben je slim dan kies je voor een decanteerkan met deksel, zodat je de resterende wijn kan bewaren.

Glazen cadeaus - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Whiskyglazen
Je hebt Whiskyglazen en je hebt Whiskyglazen…. Wil je echt een stijlvol exemplaar geven? Koop dan een set Whiskyglazen met ronde bodem van het Zweedse merk Sagaform Bar. Om het af te maken geef je er ook nog zogenaamde Whisky stenen bij; herbruikbare ijsblokken die niet smelten. Handig!

Glazen cadeaus - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Espresso glazen
Cadeaus die met koffie te maken hebben doen het eigenlijk altijd goed. Geef je een set dubbelwandige espresso glazen cadeau, dan weet je zeker dat je goed zit. Een mooi luxe-product dat je niet snel voor je zelf koopt. Laat de koffie nog lekkerder smaken…

Glazen cadeaus - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Tech

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

1 comment on “3 x glazen cadeaus voor hem

  1. Ik had hier nog helemaal niet aan gedacht! Ik zat mezelf helemaal gek te zoeken naar lekkere luchtjes en mooie horloges maar mijn man is gek op wijn! Bedankt voor de tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *