Tomorrowland: festival dat bruist van de creativiteit én positiviteit

Afgelopen weekend was redacteur Sella op uitnodiging van Mazda op Tomorrowland. Tomorrowland is een van de grootste festivals ter wereld dat ook de grootste (EDM) DJ’s ter wereld programmeert, maar heeft vooral het beste festival publiek wat er is. Het mooie van het festival is dat je totaal niet van de muziek hoeft te houden om een bijzonder leuke tijd te hebben op dit festival. Uit alle landen van de wereld komen namelijk mensen samen, waarmee het super internationaal is. Het creëert zo één groot groepsgevoel. Mensen dragen de vlag van hun eigen land als “mode-accessoire” en iedereen loopt elkaar de hele dag door te high fiven. Volgens Sella was het dan ook “een van de meest positieve festivals waar ze ooit was geweest”. En dat is ook zeker te zien in de fotoserie die ze schoot van al die verschillende soorten mensen die aanwezig waren op het festival (bekijk de hele serie op Stijlmeisje).

Tomorrowland Mazda MazdaSounds - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Sella zelf op het festival

Tomorrowland Mazda MazdaSounds - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Omdat het credo van Mazda net als Tomorrowland ‘Anders door jezelf te zijn’ is en creativiteit van jong talent ook graag stimuleert was Mazda op verschillende manieren aanwezig op het festival:

Zo hoste Mazda een stage voor jong talent; de Mazda sound of tomorrow stage (#MazdaSounds). De 6 finalisten van de dj contest “Mazda drives: The sound of tomorrow” mochten daar ook draaien. De DJ Lost Frequencies is mazda ambassadeur en coach van de finalisten. Leuk detail: er zat ook 1 Nederlandse finalist tussen, This is Crob.

Ook creëerde Mazda samen met de Belgisch kunstenaar Musketon een unieke design versie van de Mazda city SUV. Via een online wedstrijd konden ontwerpers en kunstenaars hun ontwerp insturen die door Musketon samen zijn gevoegd tot een flashy art auto.

Tomorrowland Mazda MazdaSounds - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

En last but not least werd de Miljoenste MX5 door een miljoen namen beschreven en komt in een museum in Hiroshima te staan.

Tomorrowland Mazda MazdaSounds - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogTomorrowland Mazda MazdaSounds - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Heb je niets met de muziek van Tomorrowland, maar ben je dus wel op zoek naar een festival dat bruist van de creativiteit én vooral positiviteit (wat we momenteel wel kunnen gebruiken) ga dan vooral volgend jaar naar Tomorrowland. Maar wees snel, want je zult begrijpen, de kaarten vliegen er elk jaar uit!

Categories Entertainment Events

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Tomorrowland: festival dat bruist van de creativiteit én positiviteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *