Food Not Food - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Fake Food project

Voor het project Food Not Food reconstrueert de Amerikaanse ‘fake-food fotograaf’ Kristina Lechner gerechten en drankjes gebruik makend van alledaagse voorwerpen. Denk bijvoorbeeld aan noedels gemaakt van touw, een broodje van kurk en wraps van pannenlappen. Leuk en creatief concept dat tot de verbeelding spreekt. Meer zien van Kristina? Volg haar dan via haar Instagram-account.

Food Not Food - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Food Not Food - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Food Not Food - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Design Featured Food

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

1 comment on “Fake Food project

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *