Amsterdam (Oost), West, Thuis, Best - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

(Amsterdam) Oost, West, thuis, best….

Amsterdam wordt steeds groter en iedere buurt heeft zo zijn eigen charme en typische eigenschappen. In de Pijp barst het van de gezellige cafeetjes en op het NDSM-terrein kun je weer terecht als je van rauwe architectuur en kunstzinnigheid houdt. Met alle kleine en soms individuele initiatieven is het niet gek dus dat mensen willen laten zien uit welke buurt zij komen en waar ze voor staan. Trotsheid kent geen grenzen en kleren maken de man (of vrouw natuurlijk)!

Amsterdam (Oost), West, Thuis, Best - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Tegenwoordig is er keuze zat om kenbaar te maken waar je woont en waar je van houdt. Van een simpel oost en west bomberjack van Amy & Ivy tot en met uberhandige tote bags die 11 verschillende buurten aanduiden in de I Amsterdam Store op het Centraal Station. De toffe shirts en caps van Fashion Junky en Loenatix geven in verschillende typografieën de buurten weer. Let’s show it all!

Amsterdam (Oost), West, Thuis, Best - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog  Amsterdam (Oost), West, Thuis, Best - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

 

 

0 comments on “(Amsterdam) Oost, West, thuis, best….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *