spelen met licht - interieur - daily cappuccino - lifestyle blog

Spelen met licht

We gaan graag op zoek naar nieuwe manieren om een ruimte met de kleinste moeite een frisse look te geven. Een gepersonaliseerd stuk Deens meubilair of het toevoegen van een vloerkleed kan een hoop doen. Onze nieuwste ontdekking en obsessie: spelen met licht. Hoe we dat precies doen is eigenlijk heel simpel. Er komen geen zonnedans of aardse rituelen die het licht buiten beïnvloeden aan te pas. De truc zit hem allemaal in je gordijnen.

Slaapkamer
Met de zomerse zon die al vroeg opstaat en zo lang mogelijk door schijnt is een natuurlijke lichtval niet erg moeilijk. Geweldig voor het maken van mooie familiefoto’s aan de ontbijttafel maar minder fijn tijdens het uitslapen op je luie zondag. Gelukkig kun je met plissegordijnen zelf bepalen hoe veel licht je binnen laat en ze zien er nog eens strak en modern uit ook. Wij houden er van.

slaapkamer hoekje - grijss

Badkamer
Maar niet alleen in de slaapkamer zijn deze gordijnen een ideale oplossing. Ook in de badkamer komen ze goed uit. Alle privacy van gesloten gordijnen tijdens het douchen of je opmaak-sessie zonder dat je meteen naar de lichtknop hoeft te reiken.

badkamer - zwart

Woonkamer
Maar ook in de woonkamer kan privacy erg fijn zijn. Vooral omdat veel mensen een woonkamer op de begane grond hebben. Niks lekkerder dan zonder pottenkijkers ongestoord op de bank hangen na een lange dag. Deze simpele grijze plissegordijnen kunnen achter bijna elke bank.

woonkamer - grijs

Eetkamer
Natuurlijk gaat het ons niet alleen om de functionaliteit van een mooi paar gordijnen. Ze dienen als extra accessoire in elke ruimte. Ga bijvoorbeeld voor een opvallende teint blauw om je eetkamer helemaal af te maken.

eetkamer - blauw

 

0 comments on “Spelen met licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *