Hippe tuinhuizen - daily cappuccino - lifestyle blog

Hippe tuinhuizen

We hoeven het waarschijnlijk niet meer te herhalen, maar ik ga het toch doen: wij houden van koffie. We staan altijd open voor het proberen van nieuwe bonen uit landen die we nog niet eerder geproefd hebben. Alhoewel deze ons soms het idee geven dat we ook daadwerkelijk in Colombia zitten, aan de ervaring van thuis koffie drinken mag nog wel het een en ander gebeuren. Aangezien de zomer toch echt officieel begonnen is (wie laat het de zon weten?) is het tijd om de koffie ervaring at home een upgrade te geven en mee naar buiten te nemen.

Lazy lounge
Om in eigen tuin dat vakantiegevoel op te wekken is een loungehoek natuurlijk ideaal. We weten allemaal wel dat je een hoop kunt doen met houten pallets, wat dacht je van het bouwen van een bed voor in de tuin? De ultieme luierplek waar je voor je het door hebt een heel boek uitleest. Perfect om uitgebreid te genieten van een ijskoffie en een zacht briesje.

Hippe tuinhuizen - daily cappuccino - lifestyle blog

Tuinhuis
Bij iets meer ruimte en grotere dromen gaan wij absoluut voor een eigen tuinhuis. Want wat is er lekkerder dan een kop koffie in je eigen tuinhuis? Even afgesloten van de chaos en ook een goed toevluchtsoord bij slecht weer. Blokhutwereld kent genoeg varianten om naar eigen hand te zetten.

Kleine zen spot
Niet in bezit van een grote tuin? Ook een balkon of klein hoekje is makkelijk om te toveren in een persoonlijke zen spot. Een bankje, wat kussens en een tafel waar je die heerlijke cappuccino op kwijt kunt is alles wat je nodig hebt. Zie je jezelf daar al genieten van de ochtendzon?

0 comments on “Hippe tuinhuizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *